Reviews

Jouw ervaring met Mariët van Westerduin Uitvaart.

Om spam tegen te gaan zal na het invullen de review eerst nog goedgekeurd moeten worden door de administrator van de website.

Na korte tijd vind je je review hieronder.

Naam
Email
Review Titel
Waardering
Review

Graag alle velden invullen (vergeet niet de waardering in aantal sterren).

Meer dan geweldig!

★★★★★
Ik heb de begeleiding van Mariët ervaren als meer dan geweldig! Veel aandacht voor mij en de familie, veel oog voor detail. Dat alles maakt dat ik met een warm gevoel terug kijk op de uitvaart van mijn echtgenoot.
- Mieke

Professioneel, betrokken en ruimte latend aan familie

★★★★★
We vonden het heel erg fijn dat je de uitvaart van onze moeder hebt begeleid. Zowel de lead nemen om alles goed en op tijd in orde te krijgen als de ruimte geven om het ons afscheid te laten zijn. Ook vakundig en meedenkend en meelevend advies. Geen moeite teveel. ook niet met het zelf ophalen van de kist. Professioneel, betrokken en alle ruimte latend aan de familie. Dank je wel!
- Mark Zevenbergen

Steun en betrokken

★★★★★
Beste Mariët, helaas hebben we voor een 2e keer een beroep op je moeten, maar jij heb er weer voor gezorgd dat we van een pijnlijk afscheid een mooie en waardige crematie hebben gehad. Jou tips, aanvullingen en mooie woorden hebben we zeer gewaardeerd. Nogmaals dank van Karin Dennis en de kids
- Dennis Albers

Betrokkenheid

★★★★★
Mariët ik heb je betrokkenheid erg gewaardeerd. Ook al hadden we de ceremonie al aardig uitgedacht, had jij toch nog een aantal waardevolle toevoegingen, zoals de kaarsen voor mijn zusje en zwager. Ook het, onaangekondigde, dierenverhaal heb ik zeer gewaardeerd.
- Christine de Kleijn

Persoonlijke aanpak en betrokkenheid

★★★★★
Lieve Mariët, Dank je wel wat je voor ons gedaan hebt! Door jou kunnen we terugkijken op een mooi afscheid van mijn moeder. Met jouw persoonlijke aanpak, betrokkenheid en goede ideeën zijn we op een fijne manier de moeilijke en verwarrende tijd van overlijden tot uitvaart doorgekomen. Ook de nazorg hebben we zeer gewaardeerd. Nogmaals dank
- Wieke

Grote steun

★★★★★
Mariët was mijn grote steun en toeverlaat na het overlijden van mijn vader 4 weken geleden. Ze is heel professioneel en daarbij ontzettend lief en betrokken. Altijd bereikbaar en geen enkele vraag was te veel of te gek. Zonder haar had ik het niet gekund!
- Saskia

Uitstekend!

★★★★★
Zeer persoonlijk en betrokken. Met humor, goede suggesties en ideeën. Uitstekend dus!
- Lex

zeer behulpzaam en meedenkend

★★★★★
Mariët was zeer behulpzaam, mee denkend, idee aandragend na het overlijden van onze moeder.
- Ron Dekker

We konden ons geen betere uitvaartbegeleiding wensen

★★★★★
We konden ons geen betere uitvaartbegeleiding wensen. Echt alles werd oons uit handen genomen zodat wij ons volledig konden richten op hoe wij alles zouden willen tijdens de uitvaart. Mariët voelde zo vertrouwd, was heel erg in-, en meelevend en meedenkend.
- Marjon

Een echte steun en luisterend oor

★★★★★
Ik ben erg tevreden, blij hoe we het afscheid van Peter met jou samen geregeld hebben. je was een echte steun en luisterend oor voor ons.
- Henriëtte van Leeuwen

Dank, Dank, 1000x bedankt

★★★★★
Mariët heeft vanaf het eerste moment tot en met het laatste alles werkelijk alles top verzorgd. Je was erg betrokken en gaf een warm goed gevoel. Nam alle tijd en dacht mee in alles. Alles zo goed geregeld. Wij zij zo blij dat we voor jouw hebben gekozen. Dank je Mariët dat je er was voor ons
- Jim van Dongen

Dank dat je er voor ons was

★★★★★
Mariët is een fijne, zeer meelevende, lieve vrouw. Ze is heel open, betrokken en denkt mee. Ze had fijne ideeën en suggesties. We kijken met een mooi en warm gevoel terug op de uitvaart van onze vader. Dank je wel Mariët dat je er voor ons was. Ook namens mijn moeder, zussen en broer
- Michelle

We hadden het niet beter kunnen treffen!

★★★★★
Fijn, invoelend, flexibel en warmin het contact en de begeleiding. Heel veel dank en we hadden het niet beter kunnen treffen.
- Anoniem

Persoonlijk en betrokken

★★★★★
Mariët heeft een persoonlijke en betrokken benadering. Zij denkt actief mee en is gevoelig voor signalen. Ze doet belangrijke suggesties en geeft praktische tips. Fijne begeleiding in de rouwkamer en bij de uitvaart. Blij dat we Mariët van Westerduin Uitvaart hebben gekozen voor het afscheid van onze moeder.
- Paul en Ruud Groen

Persoonlijke en deskundige begeleiding

★★★★★
Alle lof voor Mariët! Mariët is een, fijne, warme, betrokken en deskundige uitvaartbegeleider. Zij luistert goed en denkt goed mee. Zij organiseerde het geheel uitstekend. Zij doet goede suggesties die aansluiten bij wat je wilt. Daardoor voel je je gekend en ben je in staat om een geheel eigen en fijne manier afscheid te nemen. Ook de kosten vallen mee, juist omdat het een kleine zelfstandige is. Absoluut een aanrader!
- Karin

In één woord geweldig!

★★★★★
Het is allemaal gegaan zoals afgesproken. Goed meegedacht met onze wensen en goede adviezen gegeven. In één woord geweldig! Mariët krijgt een 10+ van mij.
- Yvonne

Alle mooie herinneringen die blijven

★★★★★
Vanaf het eerste moment van contact t/m het laatste heeft ze alles werkelijk top verzorgd en aandacht gehad voor detail, waardoor het afscheid van mijn man en onze vader een mooie herinnering is geworden, die voor altijd zal blijven. Nogmaals dank daarvoor.
- Coby

Amazing help during hard times

★★★★★
I would give 10 stars if I could. Mariet was a saving grace, who lead us through this difficult time, taking care of every detail for us, so that we did not have to worry about anything. She met with us on a moments notice if we needed something, kept in contact with us during the entire time upto and including the extremely well choreographed service, and even thereafter. She speaks Dutch, English and German, which was very helpful, because we had visitors not only from The Netherlands but also from Germany and America. If you are looking for kindness mixed with total professionalism and an uncanny ability to organize everything: go with Mariet.
- Ulrike Lapham

Alle lof!

★★★★★
Persoonlijk betrokken, geeft een fijne omgang met elkaar. Alle lof voor Mariët
- Ewoud de Ridder

Zeer attent, invoelend en professioneel

★★★★★
Lieve Mariët, je had échte belangstelling voor wie mijn moeder was én voor ons als nabestaanden. Je nam de tijd voor ons. Je was zéér attent ( bloemen uit het grafstuk in een vaasje), meelevend, invoelend je dacht mee én vooruit, gebaseerd op professionaliteit. Je was praktisch en overlaadde ons niet op dag 1 al met 1001 dingen, maar nam ons stap voor stap mee in het proces van overlijden t/m de begrafenis. Zelfs daarna bleef je nog even bij ons betrokken. We hebben zo mooi en goed afscheid kunnen nemen van mijn moeder.
- Kitty

Rustig, vriendelijk en vakkundig

★★★★★
We hebben Mariët Westerduin ervaren als rustig, vriendelijk en vakkundig waardoor wij met een zeer tevreden gevoel terugkijken op een toch emotionele periode. Daarvoor zeer veel dank!
- Anoniem

professioneel warm en betrokken

★★★★★
Mariët, gelijk bij de eerste ontmoeting had ik een goed gevoel dat jij de uitvaart van mijn vrouw tot in de kleinste details zou regelen en dat heb je ook zeker zeer goed gedaan en de manier waarop jij mij en de kinderen hebt begeleid was heel fijn je deed dat met warmte en passie.
- Sido Abspoel

Fijne en persoonlijke begeleiding

★★★★★
Mariët heeft de uitvaart van mijn moeder uitstekend geregeld. Nam alle tijd, dacht mee en maakte het persoonlijk. Ze was erg betrokken. Wat erg fijn was in deze toch wel nare tijd.
- Shirley

Daadkrachtig maar ook empatisch

★★★★★
Mariët heeft ons heel daadkrachtig en prettig door deze eerste periode begeleid. Ze was aanwezig op de goede momenten en gaf ons zeker de ruimte. Ze schakelde precies goed waar ze merkte dat het voor ons belangrijk was.
- Leon

Warm en betrokken

★★★★★
Mariët Westerduin heeft de uitvaart van mijn vader volledig verzorgd. Ze is een warm, betrokken en empathisch persoon, die weet waar ze over praat en de controle houdt. Na goed overleg vooraf, hoefden wij zelf nergens meer aan te denken en werd alles perfect volgens onze wensen geregeld. Het contact was prettig, Mariët was altijd bereikbaar. Ze legde alles duidelijk uit, hield ons op de hoogte, dacht met ons mee en kwam met suggesties. Als er een kink in de kabel dreigde te ontstaan, dan schakelde Mariët snel en loste het op. Zelfs wensen op het allerlaatste moment werden vervuld, niets was haar te veel. Ondanks dat het een erg verdrietige periode was, kijken we terug op een heel mooie, goed verzorgde uitvaart, zonder schoonheidsfoutjes. We zijn blij dat we voor Mariët gekozen hebben, alles was bij haar in goede handen. Dankjewel !
- Bryan Albers

Toegewijd en betrokken

★★★★☆
Mariet is ontzettend toegewijd en zet zich voor 100 % in. Haar luisterend oor en betrokkenheid maken van Mariet een warme en persoonlijke begeleidster. Dankjewel namens de familie
- Leroy Agnes

Afscheid Wim Albers

★★★★★
Mariët, zo blij dat we voor jou gekozen hebben. Niets was te veel, zeer betrokken en je hebt er voor gezorgd dat we terug kunnen kijken op een mooie uitvaart voor onze man en vader. Precies zoals voorgesteld en meer. Dank je wel. Gr An, Bryan en Dennis
- Fam. Albers

Betrokken en professioneel

★★★★★
Mariët is een zeer betrokken uitvaartbegeleider. Ze heeft ons geweldig bijgestaan in de emotionele week naar de begrafenis. Mariët stemde goed op ons af met als resultaat een afscheid zoals we dat voor ogen hadden en heel passend was. Ze is naast goed in haar werk ook een heel prettige aanwezigheid. We hebben ons door haar echt gesteund gevoeld in deze moeilijke, bijzondere week en zelfs bij het gesprek erna. Dank je wel Mariët! Frank, Silvan en Annelies, Naomi en Thomas, Elias, Caspian, Teun en Job
- Fam. Smulders

Bedankt voor alles!

★★★★★
Lieve Mariët, bedankt voor alles wat je hebt gedaan, bedankt voor alles wat je hebt gezegd, bedankt voor alles wat je hebt geadviseerd, kortom, bedankt voor alles. Je bent een bijzonder lieve vrouw waar wij veel aan hebben gehad in deze verdrietige tijd. Ook dank aan de mensen met wie je samenwerkt, Cynthia, Beau, Willem, Linda, Simone. Fijn om met hen in aanraking te komen, zij hebben net als jij hart voor hun werk. Liefs Dave, Riley, Fay, John en Linda
- Linda van der Heijden

Uitstekende begeleiding

★★★★★
Mariët heeft ons op een fijne en persoonlijke wijze bijgestaan tijdens de voorbereidingen van de uitvaart van mijn echtgenoot. Zij had oog voor wat onze familie nodig had. De dag van de uitvaart was een mooi afscheid mijn man.
- anoniem

Liefdevol

★★★★★
Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan tijdens de voorbereiding voor de uitvaart van mijn moeder. Je denkt liefdevol mee en bent een enorme steun. Je lieve woorden en gedichten zijn zeer gewaardeerd. De condoleance kaartjes die je aanbiedt ipv een condoleance boek zijn heel fijn, ik bekijk ze regelmatig en dat geeft me steun en troost. De begrafenis is heel mooi verlopen, ook dank zij de vrouwelijke dragers die jij hebt geadviseerd. Ik kijk terug op een waardevol afscheid.
- Loes

Waardige uitvaart

★★★★★
Mariët, door jouw toedoen is het een mooie week en een waardige uitvaart geworden. Dank daarvoor.
- Wies van 't Riet

Begeleiding levert bijdrage aan rouwverwerking

★★★★★
De voorbereiding van de uitvaart verliep in alle rust. De combinatie van meegaan in mijn ideeën en het aandragen van andere opties was erg prettig. De gesprekken met Mariët dragen zeker bij aan een goede rouwverwerking. Op de dag van de uitvaart kon ik alles loslaten, Mariët zorgde ervoor dat ik me die dag geen zorgen maakte.
- Marga

warm en betrokken

★★★★★
Wij zijn Mariët bijzonder dankbaar voor de wijze waarop ze de uitvaart van onze moeder in deze Corona-tijd heeft geregeld. Warm, betrokken, altijd bereid en bereikbaar om mee te denken, ruggensteun te bieden en te regelen wat er geregeld moest worden. Wij hebben alleen maar dierbare herinneringen aan deze uitvaart. Succes met alles wat je doet, als begrafenisbegeleidster vinden we je top!
- Joke Junger

Creatief en met oog voor detail

★★★★★
Onverwacht kwamen wij met jou in aanraking voor de uitvaart van onze moeder. Alle complimenten voor jou, hoe je je hebt aangepast aan de sfeer, waarden en normen binnen onze familie. Tevens willen we benoemen dat je heel creatief bent in details en ons op ideeën bracht waar we zelf nooit mee waren gekomen. Dit is echt jouw vak!
- Familie Verbeek

Stijlvolle leiding

★★★★★
Eigenlijk had ik je eerder al willen berichten dat ik buitengewoon tevreden ben over hetgeen jij hebt verricht ter uitvaart van mijn echtgenote. Vooral ook de wijze waarop je de werkzaamheden verrichtte heb ik zeer gewaardeerd en bewonderd, ondanks mijn beperkte bewustzijn van die dagen. Leiding en sturing zonder dominantie, stijlvol. Ik ben je heel dankbaar. Ik ben eveneens heel blij met Astrid's advies jou te belasten met het regelen van de uitvaart.
- De heer C.E.M. van Steenderen

Steun en toeverlaat

★★★★★
Afgelopen december is onze vader overleden. Mariët is tijdens de voorbereidingen en de uitvaart onze steun en toeverlaat geweest. Wij hebben haar als zeer betrokken, fijngevoelig en deskundig ervaren. Ze heeft ons geholpen - soms ook met zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht - met het maken van keuzes om er zo een mooi afscheid van te maken. Mariët heeft ervoor gezorgd dat we met mooie herinneringen terugkijken op de uitvaart van onze vader. Je bent een warm en fijn persoon Mariët! Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Hartelijke groet, Sylvia en Ronald
- Ronald

Aandacht voor detail

★★★★★
Afgelopen september hebben wij afscheid genomen van mijn moeder en hebben voor de begeleiding Mariët in de hand genomen. Zij heeft het afscheid op een geweldige manier verzorgd. Persoonlijke benadering, veel aandacht voor detail en kwam met goede suggesties. Heeft ons erg geholpen deze verdrietige tijd door te komen.
- Paul de Jager

Een waardevolle herinnering

★★★★★
Augustus jl. hebben wij afscheid genomen van onze moeder. Mede door de persoonlijke ondersteuning, het meedenken en de inzet van Mariët was het een mooi afscheid op een prachtige locatie in Rijswijk. Een waardevolle herinnering.
- Linette van Schuppen

Warme, betrokken persoonlijkheid

★★★★★
Mariet is een warme, betrokken persoonlijkheid en doet er alles aan om er een afscheid van te maken naar de wens van de overledene en de nabestaanden. Ze is staat om goed te luisteren en denkt goed mee door verschillende mogelijkheden aan te dragen. Het contact met haar is prettig en je voelt je al snel bij haar op je gemak. Mariet steekt er veel tijd in om de uitvaart en alles er omheen zo goed mogelijk te laten verlopen. Door haar begeleiding kunnen we hier dan ook met een heel goed gevoel op terugkijken.
- Swannie Swieringa
× Neem contact op via Whatsapp