Reviews

Jouw ervaring met Mariët van Westerduin Uitvaart.

Om spam tegen te gaan zal na het invullen de review eerst nog goedgekeurd moeten worden door de administrator van de website.

Na korte tijd vind je je review hieronder.

Naam
Email
Review Titel
Waardering
Review

Graag alle velden invullen (vergeet niet de waardering in aantal sterren).

Bedankt voor alles!

★★★★★
Lieve Mariët, bedankt voor alles wat je hebt gedaan, bedankt voor alles wat je hebt gezegd, bedankt voor alles wat je hebt geadviseerd, kortom, bedankt voor alles. Je bent een bijzonder lieve vrouw waar wij veel aan hebben gehad in deze verdrietige tijd. Ook dank aan de mensen met wie je samenwerkt, Cynthia, Beau, Willem, Linda, Simone. Fijn om met hen in aanraking te komen, zij hebben net als jij hart voor hun werk. Liefs Dave, Riley, Fay, John en Linda
- Linda van der Heijden

Uitstekende begeleiding

★★★★★
Mariët heeft ons op een fijne en persoonlijke wijze bijgestaan tijdens de voorbereidingen van de uitvaart van mijn echtgenoot. Zij had oog voor wat onze familie nodig had. De dag van de uitvaart was een mooi afscheid mijn man.
- anoniem

Liefdevol

★★★★★
Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan tijdens de voorbereiding voor de uitvaart van mijn moeder. Je denkt liefdevol mee en bent een enorme steun. Je lieve woorden en gedichten zijn zeer gewaardeerd. De condoleance kaartjes die je aanbiedt ipv een condoleance boek zijn heel fijn, ik bekijk ze regelmatig en dat geeft me steun en troost. De begrafenis is heel mooi verlopen, ook dank zij de vrouwelijke dragers die jij hebt geadviseerd. Ik kijk terug op een waardevol afscheid.
- Loes

Waardige uitvaart

★★★★★
Mariët, door jouw toedoen is het een mooie week en een waardige uitvaart geworden. Dank daarvoor.
- Wies van 't Riet

Begeleiding levert bijdrage aan rouwverwerking

★★★★★
De voorbereiding van de uitvaart verliep in alle rust. De combinatie van meegaan in mijn ideeën en het aandragen van andere opties was erg prettig. De gesprekken met Mariët dragen zeker bij aan een goede rouwverwerking. Op de dag van de uitvaart kon ik alles loslaten, Mariët zorgde ervoor dat ik me die dag geen zorgen maakte.
- Marga

warm en betrokken

★★★★★
Wij zijn Mariët bijzonder dankbaar voor de wijze waarop ze de uitvaart van onze moeder in deze Corona-tijd heeft geregeld. Warm, betrokken, altijd bereid en bereikbaar om mee te denken, ruggensteun te bieden en te regelen wat er geregeld moest worden. Wij hebben alleen maar dierbare herinneringen aan deze uitvaart. Succes met alles wat je doet, als begrafenisbegeleidster vinden we je top!
- Joke Junger

Creatief en met oog voor detail

★★★★★
Onverwacht kwamen wij met jou in aanraking voor de uitvaart van onze moeder. Alle complimenten voor jou, hoe je je hebt aangepast aan de sfeer, waarden en normen binnen onze familie. Tevens willen we benoemen dat je heel creatief bent in details en ons op ideeën bracht waar we zelf nooit mee waren gekomen. Dit is echt jouw vak!
- Familie Verbeek

Stijlvolle leiding

★★★★★
Eigenlijk had ik je eerder al willen berichten dat ik buitengewoon tevreden ben over hetgeen jij hebt verricht ter uitvaart van mijn echtgenote. Vooral ook de wijze waarop je de werkzaamheden verrichtte heb ik zeer gewaardeerd en bewonderd, ondanks mijn beperkte bewustzijn van die dagen. Leiding en sturing zonder dominantie, stijlvol. Ik ben je heel dankbaar. Ik ben eveneens heel blij met Astrid's advies jou te belasten met het regelen van de uitvaart.
- De heer C.E.M. van Steenderen

Steun en toeverlaat

★★★★★
Afgelopen december is onze vader overleden. Mariët is tijdens de voorbereidingen en de uitvaart onze steun en toeverlaat geweest. Wij hebben haar als zeer betrokken, fijngevoelig en deskundig ervaren. Ze heeft ons geholpen - soms ook met zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht - met het maken van keuzes om er zo een mooi afscheid van te maken. Mariët heeft ervoor gezorgd dat we met mooie herinneringen terugkijken op de uitvaart van onze vader. Je bent een warm en fijn persoon Mariët! Dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Hartelijke groet, Sylvia en Ronald
- Ronald

Aandacht voor detail

★★★★★
Afgelopen september hebben wij afscheid genomen van mijn moeder en hebben voor de begeleiding Mariët in de hand genomen. Zij heeft het afscheid op een geweldige manier verzorgd. Persoonlijke benadering, veel aandacht voor detail en kwam met goede suggesties. Heeft ons erg geholpen deze verdrietige tijd door te komen.
- Paul de Jager

Een waardevolle herinnering

★★★★★
Augustus jl. hebben wij afscheid genomen van onze moeder. Mede door de persoonlijke ondersteuning, het meedenken en de inzet van Mariët was het een mooi afscheid op een prachtige locatie in Rijswijk. Een waardevolle herinnering.
- Linette van Schuppen

Warme, betrokken persoonlijkheid

★★★★★
Mariet is een warme, betrokken persoonlijkheid en doet er alles aan om er een afscheid van te maken naar de wens van de overledene en de nabestaanden. Ze is staat om goed te luisteren en denkt goed mee door verschillende mogelijkheden aan te dragen. Het contact met haar is prettig en je voelt je al snel bij haar op je gemak. Mariet steekt er veel tijd in om de uitvaart en alles er omheen zo goed mogelijk te laten verlopen. Door haar begeleiding kunnen we hier dan ook met een heel goed gevoel op terugkijken.
- Swannie Swieringa
× Neem contact op via Whatsapp